Yläbanneri: Tami Tarkiainen

Vaeltajien ja erämaaseikkailijoiden yhteisö

Wild Adventures North on enemmän kuin minä. Se yhdistää sinut ja muut vaelluksesta ja erämaaseikkailuista kiinnostuneet ihmiset kasvavaksi sosiaaliseksi yhteisöksi.


Sähköpostilistallani saat säännöllisesti hyödyllisiä vaellusvinkkejä

Sähköpostilistallani on hyvä meininki! En lähetä pelkkiä mainoksia, vaan enimmäkseen hyötysisältöä. Jos et saa viestejä pitkään aikaan, tarkasta roskapostikansiosi (varsinkin jos olet Hotmail- tai Gmail käyttäjä). Viesteihini saa vastata ja minä vastaan sinulle takaisin. Voit erota listalta milloin haluat.


Facebook-sivuni tykkääjänä näet viikoittain inspiroivaa vaellusaiheista sisältöä

Facebook-sivullani julkaisen joka päivä upeita maisemia vaelluksiltani. Siellä voit myös kommentoida uusimpia blogijulkaisujani.


FB-ryhmissä saat yhteyden muihin saman kiinnostuksenkohteen jakavien ihmisten kanssa

Facebookissa oman sivuni lisäksi isännöin kahta aktiivista ryhmää:

Käsivarren vaeltajat -ryhmässä saat välittömän kontaktin satoihin muihin Käsivarren erämaata rakastaviin ihmisiin. Myös Pöyrisjärven ja Tarvantovaaran erämaa-alueet lasketaan tässä ryhmässä Käsivarreksi.

Itä-Suomen vaeltajat -ryhmässä käsitellään kaikenlaista vaellusta ja retkeilyä Itä-Suomen alueella ja koko pitkän itärajamme tuntumassa olevissa erämaissa, kansallispuistoissa ja luonnonpuistoissa sekä muissa luontokohteissa. Mukaan lukeutuu mm. Kaldoaivin ja Vätsärin erämaa-alueet sekä Urho Kekkosen, Oulangan, Hossan, Kolin, Patvinsuon ja Petkeljärven kansallispuistot ja monet muut upeat kohteet. Olitpa sitten jo kokenut itäkairan kulkija tai vasta suunnittelemassa ensimmäistä vaellusta, olet tervetullut.

Selviytyminen luonnossa -ryhmä on sinulle, joka haluat oppia selviytymään luonnossa. Olitpa sitten kiinnostunut retkeilyn käytännöllisyyttä parantavista vinkeistä tai eloonjäämiskamppailusta suurkatastrofin jälkeisessä maailmassa, olet tervetullut tänne!


Instagramini on myös sinun Instagramisi - ja inspiraation lähteesi

Klikka TÄSTÄ Instagramiini ja ryhdy seuraajaksi. Julkaisen uuden kuvan vuoden jokaisena päivänä. Suurin osa kuvista on yhteistyökumppaneideni ja asiakkaideni ottamia. Tarjoan kuville laajaa kansainvälistä näkyvyyttä.


Yhteistyössä

Metsähallitus

https://metsastys.com/ - Maailman edullisimmat metsästystarvikkeet