Yläbanneri: Tami Tarkiainen

Vaeltajien ja erämaaseikkailijoiden yhteisö

Wild Adventures North on enemmän kuin minä. Se yhdistää sinut ja muut vaelluksesta ja erämaaseikkailuista kiinnostuneet ihmiset kasvavaksi sosiaaliseksi yhteisöksi.


Sähköpostilistallani saat säännöllisesti hyödyllisiä vaellusvinkkejä

Sähköpostilistallani on hyvä meininki! En lähetä pelkkiä mainoksia, vaan enimmäkseen hyötysisältöä. Jos et saa viestejä pitkään aikaan, tarkasta roskapostikansiosi (varsinkin jos olet Hotmail- tai Gmail käyttäjä). Viesteihini saa vastata ja minä vastaan sinulle takaisin. Voit erota listalta milloin haluat.


Facebook-sivuni tykkääjänä näet viikoittain inspiroivaa vaellusaiheista sisältöä

Facebook-sivullani julkaisen joka viikko upeita maisemia vaelluksiltani. Voit kommentoida uusimpia blogikirjoituksiani ja olla minuun yhteydessä yksityisviestillä.


FB-ryhmissä saat yhteyden muihin saman kiinnostuksenkohteen jakavien ihmisten kanssa

Facebookissa oman sivuni lisäksi isännöin kolmea aktiivista ryhmää:

Käsivarren vaeltajat -ryhmässä saat välittömän kontaktin satoihin muihin Käsivarren erämaata rakastaviin ihmisiin. Myös Pöyrisjärven ja Tarvantovaaran erämaa-alueet lasketaan tässä ryhmässä Käsivarreksi.

Selviytyminen luonnossa -ryhmä on sinulle, joka haluat oppia selviytymään luonnossa. Olitpa sitten kiinnostunut retkeilyn käytännöllisyyttä parantavista vinkeistä tai eloonjäämiskamppailusta suurkatastrofin jälkeisessä maailmassa, olet tervetullut tänne!

Vaelluksen & retkeilyn aloittaminen -ryhmä on sinulle, joka haluat aloittaa uuden vaellus- ja retkeilyharrastuksen ja oppia hallitsemaan kaikki siihen liittyvät perusasiat. Olitpa sitten kertaamassa tietojasi ja taitojasi tai hankkimassa täysin uutta tietoa ja taitoa, olet tervetullut tähän ryhmään!


Instagramini on myös sinun Instagramisi - ja inspiraation lähteesi

Klikka TÄSTÄ Instagramiini ja ryhdy seuraajaksi. Julkaisen uuden kuvan vuoden jokaisena päivänä. Suurin osa kuvista on yhteistyökumppaneideni ja asiakkaideni ottamia. Tarjoan kuville laajaa kansainvälistä näkyvyyttä.

Voit hankkia omille kuvillesi näkyvyyttä ja saada kuvasi Instagram-feediini merkitsemällä ne hashtagilla #wildadventuresnorth


Yhteistyössä

Metsähallitus

https://metsastys.com/ - Maailman edullisimmat metsästystarvikkeet