Asiakaspalaute Helvetinjärven packraft retki


Opin periaatteita retkelle valmistautumisesta ja pakkaamisesta sekä varautumisesta erilaisiin tilanteisiin. Maisemat oli upeita ja arjen asiat unohtuivat. Yllättävän helppoa oli siirtyä packraftin kanssa paikasta toiseen. Melonta alkoi sujumaan kohtalaisesti. Hienointa oli Haukkajoen melominen ja lyhyet koskiosuudet. Majavanpesät oli hienoja. Tuntui, että oppaaseen voi luottaa ja oli rauhallinen tunnelma ja kiireetöntä vaikka koko ajan mentiinkin eteenpäin. Kirjallinen materiaali oli tosi selkeä ja kattava! Kokonaisuutena reissu on tosi hyvä näin. Oppaan rauhallinen olemus ja ulosanti oli hyvä, otit huomioon koko porukan hyvin. Jatka samaan malliin!

- Mikko

Packraftilla melominen oli uusi kiva kokemus. Koskenlasku oli sekä pelottavaa että hauskaa, ja juuri kun se alkoi olemaan enemmän hauskaa kuin pelottavaa, se olikin ohi. Hyvä fiilis jäi. Ympäristö oli kaunis, rauhallinen ja puhdas luonto. Sää oli mitä parhain. Majavien pesä ja padot oli mahtava nähdä. Koskenlaskuun oli hieno päättää retki. Kirjallinen materiaali oli niin kattavaa ettei kysyttävää jäänyt. Kaikki sujui loistavasti ja tuli turvallinen tunne, että retki oli hyvin suunniteltu etukäteen ja kaikki asiat huomioitu. Kiitos upeasta kokemuksesta!

- Paula

Sain vinkkejä varusteisiin ja eväisiin. Eka kerta Helvetinjärven kansallispuistossa, niin suht kattavasti tuli nähtyä. Ja packraft oli myös uusi kokemus. Parasta oli olla koko viikonloppu ulkoilemassa, nähdä maisemat vesiltä käsin, hienot kelit. Paatin kanniskelua ei ollut liikaa, ja kuuluu lajin luonteeseen. Retken sisältö ja eteneminen vastasi hyvin ennakkokäsitystä. Kivaa oli!

- Satu

Itselle uudenlainen retkeilymuoto tutuksi. Parasta oli tietysti Haukkajoen koskenlaskut. Hyvin oli kattava kirjallinen matsku. Sen verran jouhevasti sujui ihan kaikki, ettei tule mieleen kehitysideoita käytännön järjestelyihin. Hyvin osasit arvioida, milloin porukka kaipaa apua tai neuvoa, etkä ollut sitä väkisin tyrkyttämässä. Kokemuksen tuoma varmuus näkyy.

- Jani

Jäi käteen tosi hyvä fiilis. Reissu onnistui kaikin puolin. Tulen ehdottomasti uudelleen tilaisuuden tullen. Hienointa oli päästä luonnon pariin turvallisesti johdettuna.

- Sari

Hieno elämys, hienot puitteet. Sopivan kokoinen ryhmä, mukava lisä, että ryhmä koostui samanhenkisistä retkeilyn ystävistä. Retki antoi eväitä suunnitella itse vastaavia omatoimisia retkiä ja jatkossakin meloa packraftilla. Mukava kipinä syttyi. Käytännön järjestelyt otti kaikki osa-alueet huomioon. Oli ilo tutustua sinuun ja hienoa löytää retkillesi.

- Tiina

Sain irtioton arjesta, valmiiksi suunnitellun retken ja luonnon tarjoamia yllättäviä haasteita. Luonto teki jälleen tehtävänsä: rauhoitti, virkisti, sekoitti pakkaa, voimautti ja kutsui olemaan läsnä ilman huolta tulevista vastuista. Parasta oli metsäyön rauha, fyysiset "haasteet", Haukkajoen laskeminen ja leikkiminen packraftilla.

Sinulla on tapa johtaa niin, ettet korosta auktoriteettiasi. Sinulla pysyy langat käsissä, eikä tunnu menevän ihon alle vaikka aikuiset lapset leikkii ja kokeilee omaehtoisesti ja välillä oppii kantapään kautta. Osaat olla monenlaisten ihmisten kanssa ja asiantuntevuutesi on ihailtavaa.

Kiitos reissusta, oli mahtavaa äheltää, nauraa, kastua, kömpiä ja katsella maisemia tästäkin kulmasta! Kiitos kun pidät ryhmän otteessasi niin, että kullakin on tilaa mennä omaan tahtiin ja olla yhdessä tai yksin hetken fiiliksen mukaan. Tuntui myös kivalta kun piipahtelit meidän metsäteltalla tsekkaamassa mikä meininki ja tarvitsenko apua, vaikka siinä hulinassa en ehtinytkään jutella saati osannut ottaa apua vastaan rutiineihini tottuneena.

- Heidi

Packcraft oli uusi huikea tuttavuus! Hieno laite ja hauska edetä luonnossa välillä kävellen ja välillä meloen. Hienointa oli Helvetinjärven monipuoliset maisemat, Haukkajoki ja majavien padot. Hyvä ryhmä. Oli kiva että oli yksi telttayö ja yksi kämppäyö. Erittäin hyvää menoa ja mukava tunnelma sekä hyvää ja rauhallista ohjeistusta.

- Miikka

Reissu kokonaisuudessa oli hiano kokemus, tykkäsin myös pimeässä meloamisesta. En voi sanoa, että mikään olisi ollut ikävää, osasin varautua sää olosuhteisiin ja packraftin raahaamiseen. Mielestäni oli hyvin järjestetty. Homma eteni hienosti, ei turhia säätöjä. Kropassakin tuntui reissun jäljiltä että on tehnyt jotain uutta vaikka muuten liikunkin säännöllisesti. Kiitos reissusta, olin tyytyväinen kaikin puolin. Reissussa oli kiva olla ja kotiin oli kiva tulla.

- Marco