Asiakaspalaute Kuutamovaellus Urho Kekkosen kansallispuistoon


"Sain unohtumattomia kokemuksia reissusta mitä en koskaan ole mistään saanut. Olen vieläkin ihan huumaantunut tästä reissusta. Opin että suht rauhallinen hiihtotahti ja sopiva vauhdinjako palkitsee ja näin jaksamisen kanssa ei tule ongelmaa. Parasta oli ihmiset, maisemat ja Sokostin huiputus. Kirjallinen materiaali oli todella kattava paketti, ei moitittavaa. Uskottava ja luotettava kuva jäi Petterin kaikesta toiminnasta. Persoonana erittäin helposti lähestyttävä ihminen. Oli mukavaa kun oppaat antoivat vastuuta ja sai mennä keulassa välillä. Tämä reissu oli ihan parhaita kokemuksia elämässäni."

- Simo

"Tämä oli ensimmäinen hiihtovaellukseni ikinä. Sukset/siteet ihan uusi kokemus. Vaellus sinällään ei mielestäni eronnut sulan maan vaelluksesta muutoin kuin kylmän/pakkasen huomioinnilla. Hienointa oli maisemat, seura ja kokonaisuudessaan itse vaellus. Kirjallisessa materiaalissa oli riittävästi tekstiä ensikertalaisenkin ymmärtää mitä tulossa ja millä varusteilla. Petteri on lepposan neutraali ja rauhallinen kaveri huikeella huumorilla ja tilannekomiikalla varustettuna."

- Ellu

Unohtumaton viikko sydäntalvella Lapissa, ihan uusi kokemus olla tähän vuodenaikaan pohjoisessa. UKK-puisto on niin kaunis talvella. Erämaan rauha tekee ihmiselle hyvää. Koska retki tehtiin ryhmänä ensimmäistä kertaa, oli siinä vähän enemmän seikkailun makua, joka oli mielestäni vaan hyvä juttu! Parasta oli kuutamo, taivaan värit, Luirojärven sauna, Sokostin huiputus, maisemat, opas ja koko meidän retkikunta. En vaihtaisi mitään pois. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Reissu oli kaikin puolin juuri sellainen, mitä ajattelinkin sen olevan. Materiaali oli tosi hyvä ja pakkauslista kattava ja hyvin ajateltu. Hirveästi ei voi varusteissa mennä pieleen, jos sen mukaan toimii. Olet rauhallinen, turvallinen ja tasapuolinen. Ja tehnyt kerta kaikkiaan hienon luontomatkailuyrityksen ihan tyhjästä! Sun reissuille on kiva tulla ja olen niitä lämpimästi suositellut.

- Reetta