Yläbanneri: Elias Pesola

HakulomakeVuoden 2022 vaelluksille voi hakeutua mukaan 1.12.2021-31.1.2022

Kaikille hakijoille ilmoitetaan hakutuloksista viimeistään 28.2.2022


TÄRKEÄÄ! Ennen hakulomakkeen täyttämistä lue nämä ohjeet!

  • Lomakkeen alkupäässä on ensin yleisluontoisia kysymyksiä kaikille hakijoille.
  • Yleisluontoisten kysymysten jälkeen lomakkeessa on vaelluskohtaisia lisäkysymyksiä. Ensin tulee Haltin valloitusta, sen jälkeen Haltin talvivalloitusta, sen jälkeen Pöyrisjärven fatbike-seikkailua ja lopuksi Pöyrisjoen packraft-seikkailua koskevat kysymykset.
  • Vastaa ensin kaikille hakijoille tarkoitettuihin yleisluontoisiin kysymyksiin ja sen jälkeen vastaa sitä vaellustuotetta koskeviin kysymyksiin, johon olet hakemassa. Hyppää yli niistä kysymyksistä, jotka koskevat vaellusta johon et ole hakemassa. Voit hakea samalla lomakkeella useammalle eri vaellukselle.
  • Hakulomakkeella on tarkoitus arvioida, täyttääkö hakija ne 4 pääsykriteeriä, jotka on listattu vaellustuotteen esittelysivulla. Tiivistettynä ne ovat: 1. kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, 2. riittävä fyysinen ja psyykkinen kunto, 3. riittävä terveydentila ja 4. sitoutuminen päihteettömyyteen. Kaikki muut asiat kuten esim. hakijan valmius tarjota kimppakyytiä, lainata omia varusteitaan, antaa ottamiaan kuvia yrityksen käyttöön, mainita yritys omissa somejulkaisuissa ym. EIVÄT OLE pääsykriteereitä eivätkä ne edistä mukaan pääsyä. Niitä kysytään vain käytännön järjestelyjen helpottamiseksi.
  • Jos lomakkeessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä sähköpostiin info(at)wildadventuresnorth(piste)fi

Tietosuojaseloste

Antamasi tiedot ovat turvassa, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille.