Käsivarren vaeltajat -ryhmän kansikuvakilpailu 2020

09.03.2020

Käsivarren vaeltajat Facebook-ryhmän kansikuvakilpailu on päättynyt. Ylivoimaisella äänisaaliilla voitti Satu Pasasen kuva. Alla näet kaikki ehdokkaat.

Jos et vielä ole ryhmän jäsen, liity mukaan tästä. Ryhmässämme voit kysyä ja löytää vinkkejä Käsivarren ja sen lähialueiden kohteista ja reiteistä. Ryhmää seuraamalla saat aina ajankohtaista tietoa mm. lumi- ja tulvatilanteesta.

"Appiukon ja mieheni siskon miehen (nato) kanssa olimme Käsivarressa vaeltamassa kesällä vuonna 2018. Lämpöä oli poikkeukselliset yli 20 astetta. Paikka lähellä "Nimismiehen" pihaa." 

"Tuo uupunut rinkka kuvastaa hyvin tunnelmia viime vuoden 2019 elokuun Haltin reissultani, joka jäi kesken. Paikka on Kilpisjärven ja Saarijärven välimaastossa."

"Mahtava Saana syyskuussa 2019"

"08.07.2019. Kuvattu muutamia kilometrejä ennen Kilpisjärveä E8 tien varrelta.

Kamera: Sony a6000

Linssi: Sony 55-210mm

Mahtavat kelit koko viikon ajan, muistelisin, että koko viikolla ei satanut kertaakaan. Seuraavana päivänä Saanan huipulle ja siitä Norjan puolelle."

"09.09.2019 väylän (Muonionjoen) varrelta iltaruskon aikaan. Paikkana käsivarren alkupää, Palojoensuu. Puhelinkuva ja muokkaamaton."

"Pääsiäinen 2018. 570 km vaellusta takana, muutama kilometri Käsivarren tieltä."

"Jääleinikki Saanan rinteellä heinäkuussa 2007. Kilpisjärvi häämöttää taustalla."

"Kuva otettu ensimmäiseltä Kilpisjärvi-Halti-Kilpisjärvi -vaelluksella kesällä 2018. Kuva otettu auringon laskiessa Haltilta Pihtsuksella odottavalle leirille palatessa. Päivä kolmas vaelluspäivä ja varsin pitkä kun aamulla siirrettiin ensin leiri Meekon ja Pihtsuksen väliltä Pihtsukselle, syötiin siellä lounas, jonka jälkeen lähdettiin huiputtamaan päiväreppujen kera Halti ja palattiin leiriin. Menomatkalla nähtiin myös suurin koskaan näkemäni porolauma Haltin juurella, vähintään 500 päätä. Onneksi ei ollut rykimäaika niin siirtyivät kyllä kun hiljalleen lähestyttiin."

"Terbmisjärveltä 2019 Heinäkuussa"

"Saanatunturilla 08/2019"

"Auringonnousu Haltin juurella 10.7.2019. "

"Ehkä reissun hienoimpia hetkiä. Suomen korkeimmalta huipulta on kyllä upeat maisemat. Ja tuo aamu oli todella aivan mahtava!"


Kysy ja keskustele facebookissa

Vinkkejä ja tarinoita Käsivarren ympäristöstä voit kysyä ja löytää Käsivarren vaeltajat -ryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostilistallani saat kuulla vaellusvinkkejä ja tarinoita Lapista

Sähköpostilistallani on hyvä meininki! En lähetä pelkkiä mainoksia, vaan enimmäkseen hyötysisältöä. Jos et saa viestejä pitkään aikaan, tarkasta roskapostikansiosi. Viesteihini saa vastata ja minä vastaan sinulle takaisin. Voit erota listalta milloin haluat.