Talvivaelluskurssi

Verkkokurssi ja yhden yön maastoharjoitus, joissa opit talvivaelluksen salat!


Hinta / hlö:

Verkkokurssi ja maastoharjoitus tarjotaan ilman lisämaksua kaikille, jotka osallistuvat järjestämällemme matalamman kynnyksen hiihtovaellukselle. Matalamman kynnyksen hiihtovaelluksilla tarkoitetaan kaikkia tuvalta tuvalle tyylisiä hiihtovaelluksiamme, joita on tarjolla useita erilaisia. Katso vaellustarjonta etusivulta.

Jos et osallistu järjestämällemme hiihtovaellukselle, voit ostaa pelkän verkkokurssin hintaan 100 € (sis. alv)


Talvivaelluskurssi on kaiken tasoisille retkeilijöille sopiva koulutuskokonaisuus

Tässä koulutuksessa opit tiedot ja taidot, joiden avulla teet talvivaelluksesta turvallista ja toimivaa. Näillä opeilla pärjäät pitkillä ja vaativilla vaelluksilla, joissa tukeudutaan pelkästään telttaan. Opit mm. käyttämään bensakeittimiä ja keitinlaatikkoa, sulattamaan käyttövedet lumesta sekä kuivaamaan ja huoltamaan varusteesi ja itsesi kylmissä ja tuulisissa olosuhteissa mukavasti.

Kurssi on kaksiosainen. Ensin on verkkokurssi ja sitten on yhden yön kestävä maastoharjoitus. Verkkokurssi käydään läpi itseopiskeluna ja maastoharjoitus toteutetaan järjestämällämme matalamman kynnyksen hiihtovaelluksella.

Voit halutessasi ostaa itsellesi myös pelkän verkkokurssin ilman osallistumista vaellukselle.

Verkkokurssi sisältää opetustekstejä ja -videoita. Saat myös täydellisen varustelistan. Opiskeltavaa materiaalia on runsaasti ja se on hyvin kattavaa.

Maastoharjoituksessa viemme verkkokurssilla opitut tiedot käytäntöön turvallisesti kouluttajan valvonnassa. Harjoituksessa leiriydytään teltalla tuvan pihaan ja suoritetaan kaikki rutiinit aivan kuin oltaisiin alueella jossa ei ole tupaa.

Talvivaelluskurssin suorittaminen on pääsyvaatimuksena korkeamman kynnyksen hiihtovaelluksille

Suunnitelmissamme on tulevaisuudessa järjestää Pohjoismaiden vuoristoerämaihin korkeamman kynnyksen hiihtovaelluksia, joissa kaikki yöt vietetään teltoissa. Talvivaelluskurssimme tai muun vastaavan kurssin suorittaminen on pääsyvaatimuksena niihin. 


HUOM! Verkkokurssi on vielä kesken. Se julkaistaan talvelle 2025 ja tulee myyntiin tälle sivulle. Liity sähköpostilistalleni saadaksesi tiedon julkaisusta.Kouluttaja

Olen koulutettu eräopas Petteri Veijonen. Aloitin nämä hommat vuonna 2016 ja nykyään teen tätä ammatikseni. Olen järjestänyt ryhmille lukuisia vaativia ja pitkiä hiihtovaelluksia Pohjoismaiden erämaa-alueille. Nautin siitä onnistumisen riemusta, jonka näen asiakkaissani kun he oppivat jotain uutta ja inspiroivaa.


Muuta

  • Epassi, Smartum ja Edenred käyvät meillä maksuksi (ei verkkokurssiin).
  • Kaverialennus - Kutsu yksi tai useampi kaverisi mukaan. Jos osallistutte yhdessä, saat itsellesi ja kavereillesi -5 % alennetun hinnan (ei verkkokurssiin).
  • Kanta-asiakasalennus - Jos olet jo aikaisemmin osallistunut johonkin järjestämäämme retkeen, vaellukseen tai koulutustapahtumaan, saat -10 % alennusta (ei verkkokurssiin).
  • 100% tyytyväisyystakuu - Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin!