Instagram storyt kesän 2021 vaelluksilta

22.01.2022

Asiakasryhmiä opastaessani pystyn harvoin keskittymään täyspitkien videosarjojen kuvaamiseen. Olen sitä kyllä yrittänyt, mutta olen joutunut toteamaan että opas ei voi tehdä kahta asiaa samaan aikaan. Silloin kummastakaan ei tule hyvää, ei videosta eikä opastuksesta.

Kuva: Annukka Harjuvaara (Pöyrisjärven fatbike seikkailu 2021)
Kuva: Annukka Harjuvaara (Pöyrisjärven fatbike seikkailu 2021)

Olenkin löytänyt erinomaisen tavan taltioida reissun fiiliksiä. Nimittäin Instagram storyt. Nämä muutaman sekunnin mittaiset pystyvideot puhelimen kameralla eivät vie huomiota opastukselta. Niiden kuvaamista asiakkaat tuskin huomaavat ja juuri siksi niihin taltioituu todellisia fiiliksiä varsinaisen tekemisen ääreltä.

Päätin koostaa ja julkaista storyt pysyvästi YouTubeen, jotta niihin olisi helpompi palata. Tässä kesän 2021 Pöyrisjärven fatbike seikkailun ja kahden Haltin valloituksen storyt.

Huomaa huikea ero kahden Haltin valloituksen keleissä. Ne järjestettiin heinäkuussa aivan peräkkäin. Ensimmäisellä vaelluksella oli jopa pakkasta pari astetta ja Haltilla jouduimme kesäiseen lumimyrskyyn. Lumi kimalteli Haltin rinteillä vielä seuraavana päivänä. Viikko myöhemmin kuljimme saman reitin auringon paahteessa ja kävimme viilentymässä jokaisessa purossa, putouksessa ja järvessä. Kysy ja keskustele facebookissa

Vinkkejä ja tarinoita Käsivarren ympäristöstä voit kysyä ja löytää Käsivarren vaeltajat -ryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Sähköpostilistallani saat kuulla vaellusvinkkejä ja tarinoita Lapista

Sähköpostilistallani on hyvä meininki! En lähetä pelkkiä mainoksia, vaan enimmäkseen hyötysisältöä. Jos et saa viestejä pitkään aikaan, tarkasta roskapostikansiosi (varsinkin jos olet Hotmail- tai Gmail käyttäjä). Viesteihini saa vastata ja minä vastaan sinulle takaisin. Voit erota listalta milloin haluat.